duminică, 4 septembrie 2016

Top 5 produse laudate in sezonul estival

sursa

Piata de beauty este atat de saturata si imprevizibila incat nu mai reusesti nicicum sa tii pasul cu noutatiile din domeniu. Instagramul este plin de ultimele trenduri in materie de beauty si nici nu ai timp sa dai scroll prin hashtagg-uri ca a si aparut o noutate. Nu va simtiti coplesiti de atata nou? Nu va doriti cateodata sa se opreasca tot si sa savurati produsele ce le aveti in liniste si tihna? 


Iata cateva produse despre care vorbeste toata lumea in aceasta vara:

FARSALI ROSE GOLD ELIXIR


Daca nu ai vazut pana acum cel putin un video in care cineva strecoara cateva picaturi din acest ulei pe paleta de contour sau pe beautyblender/pensula atunci nu stiu pe unde ai trait pana acum. Acest elixir contine ulei de macese, seminte de dovleac si aur de 24k care impreuna ofera acel glow tenului cu orice aplicare.

GERARD COSMETICS SLAY ALL DAY SETTING SPRAY


Si pentru a tine in frau acel ulei, Gerard Cosmetics a creeat aceste sparyuri pentru fixarea machiajului care promit sa controleze productia de sebum si sa mentina machiajul intact si mat intreaga zi. Vine in cinci arome diferite insa din ceea ce am citt reactiile pe tenul sensibil sunt destul de uratele din cauza concentratiei de parfum din produs. Deci, I will skip this one!

SUNDAY RILEY TIDAL BRIGHTENING MOISTURISER

Cea mai recenta lansare a lui SUNDAY RILEY este TIDAL care contine doua forme diferite de acid hyaluronic, extract de Tamarind care imbunatateste hidratarea pielii si enzyme din papaya care exfoliaza si netezeste suprafata pielii. Tenul uscat isi recapata hidratarea iar cel combinat/incarcat isi recapata claritatea. Me wants! Me gets :)

ANASTASIA BEVERLY HILLS MODERN RENAISSANCE PALETTE

sursa

Ultima lansate a lui ABH este paletta acesta superba. 14 nuante calde superpigmentate printre care sunt strecurate si cateva nuante berry o fac verstaila atat pentru vara cat si pentru iarna. 
Insa cu cat hype-ul e mai mare si nebunia la extaz, cu cat o are mai multa lume, cu atat mi-o doresc din ce in ce mai putin sau chiar deloc.


BECCA SLIMLIGHTS


De parca nu ne-a ajuns nebunia cu Champagne Pop, Becca a mai scos un produs nou. Este vorba despre Slimlights.  Vine sub forma de stick care se rasuceste la un capat. Perfect pentru vara de aruncat in poseta. Iar cum era de asteptat, una din cele trei nuante este Champagne pop, of course. 

Cum tineti ritmul cu toate lansarile noi? Ce produse ati mai adauga la lista mea?
 Asteptati noutatiile din toamna in care tocmai am intrat?




SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig