joi, 1 septembrie 2016

Hraneste-ti tenul: Alimente pe care ar trebui sa le consumi daca iti doresti un ten frumos

Daca si tu faci parte din categoria celor care nu au un ten perfect de la natura atunci iti propun cateva alimente care te ajuta sa iti cureti tenul din interior si sa-l pastrezi asa mai mult timp.

Incearca sa bei ceai verde sau Kombucha
Este cunoscut faptul ca ceaiul verde lupta impotriva acneei si imbunatateste textura pielii deoarece este foarte bogat in anti-oxidanti. Daca nu esti un fan al ceaiului verde incearca Kambucha care detoxifiaza, hidrateaza si imbunatateste elasticitatea tenului.

Micul dejun: oua posate si avocado
Ador dimineata ouale posate cu avocado pe felii de paine prajita. Avocado este bogat in vitamina C si E care ajuta la luminozitatea pielii si are efect anti-inflamator pe cand ouale sunt o sursa bogata de proteine. Acestea contin si selenium care curata pielea ( un mineral esential care incetineste procesul imbatranirii) 

Probleme cu tenul?
Ar trebui sa bem cu totii mai multa apa. Cum se spune:  DO IT LIKE IT IS YOUR JOB!
Apa ajuta la eliminarea toxinelor care duc la pori incarcati, cosuri si inflamatii.

Uita de zaharul procesat, zaharurile naturale sunt grozave
Foloseste-te de fructele de padure, mananca-le ca atare, fa-ti un smoothie sau adauga-le cerealelor de dimineata. Fructele de padure sunt bogate in anti-oxidanti care curata pielea si fibre care te ajuta sa te simti satula si au un gust minunat. Deci, care e scuza ta?

Schimba cartofii :)
Inlocuieste cartofii albi cu cei dulci. Nu numai ca au un gust mult mai bun, insa odata digerati vitamina A ajuta la oxigenarea pielii.

Cauta sa te hranesti cat mai natural posibil si evita la maxim mancarea procesata si bauturile artificiale. Vei remarca o imbunatatire considerabila foarte curand.
SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig