marți, 23 februarie 2016

Produse consumate


Am reusit sa mai adun cateva recipiente goale si pentru ca trebuie sa scap neaparat de ele m-am pus pe pozat.

Sampon DOVE Intensive Repair. Este samponul meu preferat, cred ca, pentru ca ori de cate ori nu stiu ce sampon sa-mi cumpar revin mereu la el. Il mai folosesc de asemenea pentru spalarea pensulelor de machiaj. Este un sampon bland pentru scalpul meu sensibil, face spuma indeajuns, nu imi incarca parul, nu am nevoie de balsam dupa el si miroase a DOVE.

Sampon MAROCCANOIL - Hydration. Daca nu ati incercat inca un sampon de la Maroccanoil, atunci trebuie sa o faceti neaparat. Este un produs calitativ, nu contine sulfati, fosfati sau parabeni. Eu am parul destul de des, lungimea lui este pana la barbie iar in fata imi ajunge pe piept. Acest flacon de 70 ml mi-a ajuns pentru 6 spalari. L-am cumparat de pe Feelunique si tare ma bucur ca l-am putut incerca. Acum il vreau in cantitate mare :)


Cand am fost acasa de sarbatori mi-am cumparat acest Spumant de baie cu pin de la BALEA. Imi place tare mult sa-l folosesc in serile mai friguroase. Imi aduce aminte de copilarie....

SOAP&GLORY Clean on Me este gelul meu de dus preferat. Mai am in el pentru cateva intrebuintari, trebuie neaparat sa imi refac stocul.


Suntem maniaci cand vine vorba de splat pe maini si cred ca e bine asa. Mai bine evitam decat sa tratam, nu? Am mai terminat un sapun DOVE Original si unul PALMOLIVE cu lapte de migdale. Primul este o dragoste mai veche, cel de-al doilea imi aduce aminte de liceu, perioada in care am descoperit parfumul produselor Palmolive.


Deodorantul GEROVITAL Diamond cu acid Hyaluronic. Daca mai eram in Romania, cred ca era deodorantul meu exclusiv. Miroase foarte bine, nu pateaza si ofera prospetime pe intreaga zi. Un produs de nota 10.

Demachiantul Just let it go de la RIMMEL LONDON este un demachiant destinat machiajului rezistent la apa. Nu folosesc astfel de produse, insa si-a facut treaba foarte bine. Ieftin, spornic, nu pisca daca iti intra in ochi. Il recomand!

BOURJOIS CC Cream 123 Perfect. Un fond de ten usor, cu acoperire medie, nu incarca porii si arata foarte natural. Am scris despre el aici.


Mastile si tratamentele faciale nu imi mai lipsesc din casa de o vreme. Imi place sa ma rasfat cu ANDALOU Glycolic Mask. O masca hidratanta care te invioreza imediat. O folosesc cu drag de cel putin doua ori pe saptamana. Mai am in acest borcanas pentru 2-3 intrebuintari, dar deja mi-am asigurat unul nou.

Un alt produs facial foarte iubit este Serumul Skin Balancing de la PAULA'S CHOICE. Cred ca ar trebui sa il compar full-size, pentru ca imi place mult si deja am terminat trei mostre. Eu il folosesc la nevoie (pe zonele mai uscate) dimineata inainte de crema cu Spf, pentru un plus de hidratare. Este de asemenea o excelenta baza pentru machiaj pentru ca are o textura lejera, non-grasa.

Un tratment anti-acneic si nu numai, foarte bun. Am scris mai multe despre el aici. In continuare am aceeasi parere foarte buna despre Skin Transforming Multi-Correction Treatment cu acid azelaic si BHA de la PAULA'S CHOICE. 


Ati folosit vreunul din aceste produse?

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig