marți, 16 februarie 2016

Cea mai recenta comanda PAULA' S CHOICE



Peste o luna se implineste un an de cand folosesc zilnic atat cu mare placere cat si cu rezultate vizibile produsele de ingrijire de la Paula's Choice.
Nu sunt singura care a fost convinsa de eficacitatea produselor acestui brand, produse care sunt bine formulate, nu contin agenti iritanti sau parfum si mai ales nu sunt testate pe animale.

Am asteptat cu nerabdare sfarsitul lunii Ianuarie pentru ca atunci planuisem sa dau o noua comanda mai consistenta, comanda cu care sa imi refac stocul de produse terminate si in care sa strecor si cate ceva nou.


Primul produs pe care l-am asezat in cosul de cumparaturi a fost noua Lotiune exfolianta cu 1% BHA Redness Relief. Mi-am dorit mult acest produs inca de cand am vazut ca a aparut pentru ca tenul meu este mai sensibil iarna si ma confrunt si cu rozaceea. Avand o concentratie mai mica de BHA il pot folosi atat dimineata cat si seara fara ca sa am senzatia ca iau foc. In comparatie cu 2% BHA din gama Resist care este in forma lichida, 1% BHA vine sub forma de lotiune care se aplica foarte usor, se absoarbe rapid si e foarte spornica. Mie imi ajunge cantitatea cat doua bobite de mazare pentru a-mi acoperi fata in intregime.
Cantitatea de 100 ml mi se pare mai mult decat generoasa, nu stiu sincer daca voi reusi sa consum produsul in decursul unui an.


 Skin Recovery Hydrating Treatment Mask este cel de-al doilea produs pe care doream sa-l am in varianta full size. Am incercat produsul cand am intampinat primele descuamari si zone uscate dupa ce am introdus in rutina mea tratametul cu 1% retinol. M-a ajutat enorm si i-am putut observa efectele hidratante de la prima aplicare. Acum o folosesc in ziua de inainte si cea de dupa aplicarea tratamentului cu retinol si nu am batai de cap.


RESIST Anti-Aging Clear Skin Hydrator. Este de departe crema mea preferata. Nu am incercat eu prea multe la viata mea insa aceasta indeplineste toate cerintele mele. Este foarte hidratanta, nu contine parfum, nu lasa in urma pelicula grasa, repara semnele ramase in urma cosurilor, estompeaza roseata, etc... Este destinata tuturor tipurilor de ten astfel incat o pot folosi iarna cand am tenul mai uscat, chiar si vara cand am tenul mixt si tendinte acneice. Contine antioxidanti si niacinamida care sunt ingrediente excelente pentru ten. Rezultatul este un ten luminos!


Pentru ca nu mai am 20 de ani trebuie sa ma gandesc si la semnele batranetii, nu? Liniile fine nu se lasa asteptate si nu au nevoie nici de vreo invitatie speciala. 
Resist Intensive Wrinkle - Repair Retinol Serum este aliatul meu impotriva acestor inamici:) Am incercat mai intai varianta mini sa vad cum ne impacam. Am aplicat acest serum numai pe zonele afectate precum fruntea, ochii si in jurul gurii. Rezultatele nu au intarziat sa apara. Ridurile sunt estompate, liniile fine parca n-au putere. Nu am cuvinte cat de bun este acest produs pentru mine. In fiecare seara dozez cate o jumatate de pompita, indeajuns pentru ambii ochi, centrul fruntii si in colturile gurii. Pe cine cunosc recent nu-mi da varsta pe care o am, sa fie de vina oare si acest Serum?


De cand am hotarat sa imi ingrijesc tenul mai cu atentie am stiut ca voi fi fan BHA. Am incercat sa neg asta si sa zic ca sunt mai degraba fata cu AHA insa nu este asa. Nu spun ca nu imi place sa folosesc exfoliantii AHA, insa BHA imi face mai bine, mult mai bine. Aplic exfoliantul BHA in fiecare zi atat dimineata cat si seara in afara de miercuri cand folosesc AHA si Sambata+Luni care sunt zilele dinainte si dupa aplicarea Retinolului 1%. Am inceput cu cel din gama Resist, iar acum il am si pe cel din gama Calm (mentiona mai sus), iar pentru ca curiozitatea mi-e mare am zis ca nu ar strica sa-l incerc si pe cel Skin Perfecting 2% BHA Liquid. Inca nu l-am deschis pentru ca mai am din cel din gama Resist, iar doua flacoane incepute sunt mai mult decat suficiente.


Last but not Least, Clinical 1% Retinol Treatment. Mi-a schimbat textura si aspectul tenului meu complet. Aceasta este una mult mai densa, mai uniforma, m-a scapat de cosuri si acnee in zona barbiei. De cand il folosesc cu regularitate o data pe saptamana nu am mai avut nici macar un cos. Si chiar daca da sa apara se retrage imediat. Nu am crezut vreodata ca un tratament cu Retinol poate face o asa mare diferenta. Sa nu mai zic cat de benefic este impotriva petelor, a punctelor negre si cat de mult ajuta la incetinirea procesuui de imbatranire.


Ma declar mega incantata de aceasta comanda care si-a meritat fiecare banut.



PS: aceasta postare contine o parere sincera si personala. 






SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig