vineri, 10 aprilie 2015

Produse consumate


Ultima postare de acest gen am făcut-o exact în mijlocul lui Ianuarie. Ar fi cazul să vă țin la curent cu ce am mai consumat de atunci și să arunc recipientele goale, nu?
Nu am foarte multe produse de arătat pentru că după cum poate știți, din nou m-am mutat și o mare parte a trebuit să le arunc.
Vor apărea totuși doua tipuri de poze, primele sunt făcute recipientelor deja aruncate înainte de mutare ( am reușit să mai salvez ceva ) iar cele din urmă sunt înca calde.

Sunt o mare consumatoare de săpunuri de mâini. În afară de cele două din imagine am mai consumat două, dar au ajuns direct la gunoi. În imaginile de mai jos avem unul No-Name cu Portocală și Mango iar al doilea este de la Creightons cu Vanilie si Macadamia. Primul nu mi-a plăcut pentru că îmi usca pielea  foarte tare dar avea o pompița super. Al doilea mi-a plăcut foarte mult pentru că avea un miros delicios de vanilie și era și destul de hidratant. Însa problema lui a fost exact pompița. Așa că am facut schimb de pompițe. Problem solved. Dacă pe primul nu mai dau banii, pe cel cu vanilie, abia aștept să mi-l recumpăr.


CAREX Original shower gel. Nu mi-a plăcut decât mirosul lui care mă ducea cu gândul la mare. 
IMPERIAL LEATHER Spumant de baie. Din nou un produs pe care nu îl voi recumpăra pentru că nu mi-a plăcut absolut deloc. Nici măcar o urma de aromă de ambra :(
SIMPLE Baby all-in-one wash. Un gel de duș foarte cremos și hidratant și bine mirositor. 


GARNIER Micellar Water. Nu cred că mai are nevoie de prezentare. Nu îmi lipsește din casă, mereu am o rezervă în dulap. Au mai apărut și alte variante, dar nu sunt curioasă deloc pentru că eu ma împac foarte bine cu acesta.

BWC Facial Cleanser cu 3% AHA Complex. Pe cât de încântata am fost de acest produs, pe atât de în spate a ajuns să stea in dulapul meu când am realizat că AHA defapt trebuie să rămană aplicat pe ten ca să își facă treaba, nu sa fie clătit . Și apoi, concentrația de 3% este chiar apă de ploaie. Dar așa învațăm, nu?

GARNIER Pure Active Daily Energising Gel Scrub. Un produs revigorant de folosit vara. Îl recomand mai mult tenurilor grase.


DOVE Roll-on antiperspirant cu rodie. Nu mă pot deslipi de el. Înca îmi place la fel de mult și pentru mine a rămas la fel de eficient. Sper să nu se schimbe asta.


RIGHT GUARD Gel de duș îmbogățit cu 3 uleiuri esențiale. Acesta este gelul de duș preferat pe moment. Este ieftin, spornic și eficient. Îmi place că după duș nu mă strânge pielea deloc și că lasă o aroma delicata pe piele


SIMPLE Kind to Skin Replenishing Rich Moisturiser. Pentru un buget redus cred că este cea mai bună cremă hidratanta de zi. Conține o grămadă de vitamine, se aplica ușor fiind lăptos și intră rapid în piele. Dacă aveți posibilitatea, încercați-o. Merită.


DOVE Leave-in Conditioner. Nici acest produs nu îmi lipsește din casă. Am încercat și alte variante, dar nici unul nu-l întrece pe acesta. Se simte atât de fresh în păr.....și este foarte hrănitor. Părul meu îl iubește.


PALMER'S. Untul de corp cu cacao, un produs pe care orice femeie ar trebui să-l încerce. Vara sau iarna, îmi place la fel de mult să îl folosesc pentru că hidratează atât de bine și intră rapid în piele. Consum un tub foarte repede pentru că îl folosim toți trei.


GARNIER Ultimate Blends cu ulei de Argan si Camellia. Șamponul creat pentru mine. Îmi face foarte bine. Spală delicat, nu îmi crează mătreață sau mâncărimi, nu face o tonă de spumă să mă chinui la clătit (cine are părul des ca al meu știe despre ce vorbesc) este transparent ceea ce îmi place enorm la un șampon, are un miros divin care se păstreaza în par cam timp de o zi. Îl iubesc și gata.


GARNIER Ultimate Blends 1 Minute Treatment. Îl iubesc a fel de mult precum iubesc șamponul, drept dovadă l-am folosit pe post de balsam. Îl aplic la fiecare spălare de păr. Caât mă spăl pe corp îl las în păr să acționeze. Și acesta se clătește foarte bine, este foarte hidratant și are același miros plăcut precum șamponul.



DERMA E Overnight Peel cu Alpha Hydroxy Acid. Un peeling foarte eficient dar și delicat în același timp. Nu mi-a cauzat nici un fel de probleme. Dacă nu mi-aș dori sa încerc exfolianții de la Paula's Choice cu sigurantă l-aș recumpăra.


NIVEA Spumă pentru spălarea tenului. Nu l-am mai folosit de mult pentru că, cu toate că este un produs destinat tenului sensibil, mie îmi uscă fața foarte tare. Plus de asta, l-am adus cu mine înca din țară și era cazul să îl arunc.


SURE Crystal Invisible Black&White. Foarte lăudat produs, nu m-a convins deloc. După jumătate de oră de la aplicare, parcă nici nu l-am aplicat. Nu îl voi recumpăra vreodata.


Ați folosit vreunul din produsele consumate de mine?  






SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig