sâmbătă, 7 martie 2015

5 de weekend #1



Va doresc un weekend de vis, cu vreme frumoasa, senina si calda, un weekend de relax si liniste..... 

In fiecare vineri imi place sa imi planuiesc weekend-ul pentru ca nu suport sa imi pierd vremea si timpul liber aiurea. Chiar si leneveala sau trezitul mai tarziu imi place sa faca parte din plan :)

Ma gandeam ca una din postarile de weekend sa fie legata de ce imi planific sa fac in acel weekend. Iar ca sa nu ma lungesc prea tare si ca sa pot implini sarcinile pe care mi le pun, am ales sa fie mereu cate 5.

Asadar 5 de weekend-l acesta sunt:

1. Vreau sa ma apuc de Yoga
Bloggerita mea preferata in acest moment este Anna de la Vivianna does Makeup. Prin ea am descoperit un canal pe Youtube  Yoga with Adrienne.......iar programul pe care vreau sa il urmez este 30 Days of Yoga Challenge.

2. Sa experimentez cu smokey eyes.
Cand vine vorba de smokey eyes parca mi se impletesc mainile. Nu vi se intampla si voua? Cred ca totusi tine de exercitiu. Vreau sa imi fac timp sa exersez si sa perfectionez pe cat posibil ceva ce imi place.

3. Sa sun cateva mame
Duminica este 8 Martie, ziua mamei. Vreau sa imi sun neaparat mama macar sa-i multumesc pentru tot ceea ce a facut si face, daca nu reusesc sa-i cumpar un buchet de flori. Pe langa ea, am in plan sa mai sun cateva mamici sa le urez bine, acum fiind mama stiu ce inseamna sa fi apreciata pentru eforturile depuse. Si nu sunt putine :)

4. Noutati Superdrug & Boots
Cred ca acest punct l-as putea include in fiecare postare de acest gen:). Ma duc la o tura de Superdrug & Boots sa vad ce a mai aparut nou. Trebuie numai sa am grija sa nu am prea mult banet in buzunar...

5. Sa incerc un brand nou
Mi-am pus in minte ca in fiecare luna sa incerc macar un produs dintr-un brand nou, neincercat de mine pana acum. Luna aceasta am nevoie de o masca hidratanta si o voi incerca pe cea de la  UNA BRENNAN Superfacialist Rose Intense Moisture Mask

Ce aveti in plan in acest weekend?

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig