duminică, 11 ianuarie 2015

Dorinte pentru 2015 (beauty related)



 Penseta Ebelin / Fdt The One Oriflame / Avon Red Hot Lips / Mascara Rimmel London Scandaleyes / Gel Eyeliner   Rimmel London

Am decis ca de aceasta data sa nu mai postez preferatele anului care tocmai a trecut. Daca totusi doriti sa stiti ce anume mi-a placut in 2014 puteti citi in postarile (aproape) lunare cu preferatele lunii.
Mi-am analizat postarea aceasta de anul trecut referitoare la dorintele pentru 2014

1. Sport din pacate nu am facut decat ocazional :(
2. Ritualul de ingrijire inca nu este bine stabilit. Asta nu inseamna ca ma neglijez, inseamna ca am cerut un sfat mai specializat si astept recomandarea specialistului in legatura cu ritualul meu:) Abia astept!
3.Machiaj zilnic, aproape ca mi-a iesit, BB Cream sau FDT si Rimmel zilnic, mai putin in zilele in care nu am iesit din casa sau am fost bolnava.Yey, am reusit!
4.Mi-am facut curat in produsele pentru machiaj pentru ca am plecat din tara si nu am luat cu mine decat strictul necesar. Dealtfel am reusit sa imi cumpar 80% din produsele care le-am avut in wishlist. Si ca sa vedeti cat se schimba omul, habar nu am ce mi-a placut la parfumul Petit Robe Noir, mi se pare chiar oribil......ce ciudata mai sunt :)
Deci per ansamblu stau bine, nu? Bine, cred ca daca ma tineam si de sport cum trebuie era chiar perfect.

Pentru 2015 imi doresc sa evoluez mai mult in ceea ce priveste domeniul de beauty.. Vreau sa cunosc si sa incerc cat mai multe marci de produse. De asemenea, dorinta mea cea mai arzatoare pentru 2015 este: sa reusesc a imi gasesc cativa aliati de nadejde. M-am inspirat din postarea aceasta si vreau sa spun ca ma regasesc 100% in ea. 

1. Sa descopar fondul de ten ideal.

De la acoperire, la consistenta, rezistenta, sa arate cat mai natural, sa........Cred ca exista asa ceva si cred ca il voi gasi. Voi incepe prin a incerca mostre peste mostre

2. Sa gasesc mascara all-in-one

Imi doresc o mascara care sa imi ofere un volum extrem fara a-mi incarca genele, putina alungire, sa nu se transfere (fara a fi waterproof), sfarame. Imi mai doresc de la el sa nu fie prea lichid (sa nu trebuiasca sa astept prea mult sa ajunga la consistenta perfecta) si sa nu aiba un miros ciudat.

3. Sa gasesc rujul rosu creat ca pentru mine

Rujul rosu, precum fondul de ten si mascara este un produs indispensabil pentru o femeie. Vreau ca acest an sa gasesc acel ruj rosu care sa simt ca a fost creat special pentru mine. Sa inceapa vanatoarea!!

4. Eyeliner-ul perfect.

Ca este gel, lichid sau ce s-ar mai fi iventat, vreau sa gasesc acel negru perfect, negru abanos( sa nu trebuiasca sa reaplic staturi), rezistent la apa, recomandat si pentru purtatori de lentile de contact, sa nu curga, sa nu ma manjesc...ma intelegeti voi. Plus de asta, vreau sa se si demachieze usor :) Si imi doresc sa reusesc si eu sa imi trasez niste codite perfecte.....of, of, of.....ce griji am eu....

5. Sprancene perfecte

Am ajuns la concluzia ca mi-am cam batut joc de sprancenele mele. Astfel am decis sa nu ma mai pensez singura ci sa las treaba asta in seama unei persoane pricepute. Imi plac spancenele frumoase ingrijite, NETATUATE si NECREIONATE!!!
O data la doua saptamani ma duc la pensat. In orasul unde stau (ca de altfel in toata Anglia) gasesti indience care penseaza cu ata. Procedura este foarte rapida, aproape ca nu simti nimic decat ca parca iti trage pielea. Apoi, se smulge absolut tot, in sensul de puf sau fir cat de minuscul. Imi place enorm si rezultatul. Pare mai perfect decat cu penseta. Eu mi le si vopsesc usor si cand ma machiez le umplu usor cu Color Tattoo in Permanent Taupe.

In imaginea de mai sus am expus produsele legate de aceasta postare care sunt preferatele mele de moment.

La ce anume visati voi beauty related in acest an? Va doriti vreun produs special, un curs de makeup, 

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig