sâmbătă, 31 mai 2014

Preferatele lunii Mai


Cred ca e pentru prima oara cand prezint preferatele lunii si nu mi-a fost deloc greu sa aleg produsele. Cand m-am gandit la aceasa postare eram deja sigura de produsele pe care le voi alege. Nu am avut nici un dubiu.

De maine oficial e vara, este 1 Iunie, promit sa ma simt ca un copil, sa imi fac de cap, sa ma simt bine, alintata, o printesa,  sa uit de griji,......trebuie sa adoptam cateodata si atitudinea asta, nu? Macar odata in an:))

Ahhh, si voi face un tort maaaaare cu capsuni, ca sa ne simtim si mai alintati:)). Va fi o nebunie de distractie maine la prepararea tortului, Sonia va fi cea mai incantata......

Dar sa revin la subiectul postarii, nu???


Untul de corp cu shea de la The Body Shop, de departe produsul preferat de dupa dus. Chiar si Sonia il place, se poate vedea, nu???


In luna mai am decoperit o marca noua de produse LE PETIT MARSEILLAIS . Nu am incercat decat un sampon si doua geluri de dus. Peferatul meu este cel cu mac, miroase divin. Si samponul imi place mult pentru ca nu imi incurca parul si nici nu cere folosirea unui balsam dupa, cel putin nu neaparat. Eu il am pe cel cu laptede migdale dulci si seminte de in. Un produs super pentru numai 11 ron.


De mult sunt produsele mele preferate cand vine vorba de manichiura. ORLY aleg intotdeauna cand vine vorba de baza si top-coat. Doar Primetime este o noutate in rutina mea. Le recomand cu mare drag. Daca doriti pareri despre ele....


In luna care abia a trecut am descoperit ojele ESSIE. Bine, stiam de ele de mult, imi doream mereu sa am macar una. In Mai le-a venit vremea.....si imi place de numa. In imagine este Wife goes on. O puteti vedea in actiune aiciIntre timp am mai achizitionat una :)) Urmeaza sa vi-o arat in curand.


Am redescoperit mascara Rimmel London - Scandaleyes Rockin' Curves. Mie nu imi plac rimelurile noi, mereu cand imi cumpar unul nou il alternez cu altul. De cand a "invechit" putin, consistenta lui este perfecta acum. Profit de el din plin. Il recomand cu caldura. Daca nu ma insel il gasiti in magazinele Carrefour la prietenosul pret de numai 15 ron.


Am incercat si eu pudra ORIFLAME-The One. Mi se pare ca se potriveste perfect nuantei tenului meu, o folosesc cu succes pe zona "T".


Am mici probleme cu pielea, este vorba in special de scalp, zona tamplelor, dupa urechi, pe picioare in zona tibiei, etc......e o poveste mai lunga si veche, la stres imi apar pete care ma mananca foarte tare.....ok, laptele de corp de la LA ROCHE-POSAY m-a ajutat cel mai bine pana acum, chiar si mai bine decat cele prescrise medical. Initial i-am cumparat-o lui Sonia, dar o folosim in tandem:). Si nu, nu o folosesc pe scalp ci doar local unde am nevoie:)


Imi plac extrem de mult toate produsele pe care le-am folosit pana acum de la LRP. Le recomand cu caldura. Si daca tot vorbim despre caldura, Apa termala de la LA ROCHE-POSAY este ajutorul perfect pentru a te improspata in zilele toride.


Pe langa produsele preferate din luna care tocmai a trecut, vreau sa vavorbesc si despre o dezamagire foarte mare. Iubesc produsele de la ELMIPLANT dar, la fel ca si demachiantul de ochi, lotiunea tonica nu imi prieste deloc. Imi arde efectiv fata de la ea. Si cand decisem ca ar fi timpul sa includ in rutina si o lotiune tonica.......am ramas foarte dezamagita. A mai patit careva dintre voi asta cu produsele Elmiplant?


Va doresc un Iunie de vis, distrati-va maine cat de tare puteti, lasati copilul din voi sa-si faca de cap....cred ca fiecare din noi o meritam....
                                                   V-am pupat!


SHARE:

joi, 29 mai 2014

Surpriza....... pentru copilul din voi

Astazi vreau sa va fac o surpriza, sper eu una placuta.

Cu ocazia lui 1 Iunie vreau ca una dintre voi sa se bucure ca un copil:))

Eu una personal, ma bucur ca un copil cand castig ceva, dar cine oare nu se bucura???

Vreau sa va ofer cateva produse ORIFLAME din noua gama Love Nature Aloe Vera.

Love Nature Aloe Vera contine o gama de produse pe baza de aloe vera destinate tenului de orice varsta, normal & mixt. Promite o experienta pur naturala, zi de zi...



Produsele oferite de mine unei cititoare sunt:

Gel pentru curatarea tenului


Lotiune tonica pentru fata

 Crema gel 

Gel pentru conturul ochiilor

Daca va doriti sa castigati aceste produse trebuie sa indepliniti urmatorii pasi:

  • Sa imi spuneti pe scurt care a fost ultima intamplare care v-a facut sa va simtiti/bucurati ca un copil?
  • sa ma urmariti prin GFC
  • sa dati like paginii de Facebook
  • Share concursului pe pagina voastra de Facebook
  • Comentariu la aceasta postare cu: raspuns la intrebare, nume GFC, like FB, link share FB si o adresa de mail
Va puteti inscrie pana pe data de 1 Iunie. Castigatoarea va fi anuntata pe pagina mea de Facebook

Mult succes tuturor!!!



SHARE:

miercuri, 28 mai 2014

Prima mea oja ESSIE



De cand am descoperit ojele ESSIE, am zis ca trebuie sa le incerc si eu neaparat. Si odata cu ultima comanda de oje la Beauty in the bottle am adaugat si prima mea oja Essie in comanda. Da, este prima mea oja ESSIE de care mi-s tare mandra. Se numeste Wife goes on, face parte din colectia Starting Over Collection si.........este rosie, normal:) Iubesc ojele rosii, mai ales cele de un rosu aprins.

Nu mai am nimic de adaugat, decat ca este cea mai buna oja (calitativ) pe care o detin iar pretul de 36 ron si-l merita din plin.


lumina naturala



cu blitz






Vreau sa mai spun ca peste oja am aplicat si top coat-ul meu preferat de la Orly - Polishield. Dar si fara top-coat are un finish foarte lucios.

Nu-i asa ca e minunata? Sa nu mai spun de rezistenta si de faptul ca o port deja a doua oara consecutiv pe unghii. Mai ramane ceva de zis?????

Da, zic ca am o lista lunga de nuante si inca nu stiu care va fi urmatoarea:)

Detineti oje Essie? Ce nuante aveti, pe care mi le recomandati?
SHARE:

miercuri, 21 mai 2014

LIEBSTER AWARD


Am fost nominalizata de Lorena la acest TAG acum cateva zile si vreau sa-i multumesc ca s-a gandit si la mine. Si pentru ca nu mi-am luat niciodata timp sa raspund la astfel de invitatii am zis ca momentul potrivit pentru aceasta este....ACUM:)

regulile acestui TAG sunt:

1. Post the award on your blog
2.Thank the blogger that nominated you and link back to their blog
3.Write 11 random facts about yourself
4.Nominate 11 bloggers who you feel deserve this award and who have less than 1000 followers
5.Answer 11 questions posted by the person that nominated you and ask your nominees 11 questions


11 lucruri interesante despre mine????? hmmmmm...... ia sa vedem:

1. Sunt al cincilea copil dintr-o familie cu 6 copii.
2. Am zis mereu ca nu voi avea copii niciodata. Iata ca ......Sonia are 3ani si 6 luni. Never say "never".
3. Nu cred ca voi detine vreodata carnet de conducere
4. Ma enerveaza la culme cand imi este pocit numele, chiar daca nu o arat :)
5. Cand vreau ceva, atunci sa fie ACUM
6. Am avut toate lungimile si culorile posibile in par ( mama a fost coafeza). De la 3mm "lungime", pana sub fund, de la platinat la negru-albastrui
7. Desertul meu preferat sunt cupcake-urile
8. Limba mea materna este germana (nu este o scuza, dar daca se intampla sa gresesc cand scriu, va rog sa ma iertati. Daca doriti ma puteti chiar corecta. Accept criticile constructive)
9. Am numai 1,60 m si ...nu imi place:(
10. Sunt mult prea naiva si cred....tot
11. Sunt in stare sa renunt la mine pentru altii

iar acum, raspunsuri la intrebarile Lorenei:

1. Cam cat de mult ti-a schimbat viata blogul tau?
 Nu pot sa zic ca mi-a schimbat viata, m-a facut mai constienta de necesitatea ingrijirii tenului si a corpului in general, m-a invatat sa pun mai multa valoare pe mine si sa ma accept asa cum sunt, iar unde pot sa ma schimb din bine in mai bine
2.Cum reusesti sa impaci viata personala cu activitatea pe blog? Ti se pare usor sa mentii un echilibru intre ele, adica sa fii constanta pe blog si sa iti faci datoria si pe plan personal?
Viata mea personala este pe primul plan, apoi cei apropiati mie, cei pe care-i iubesc. Blogging-ul este pentru mine ca o "pauza" din rutina zilnica. Un moment de relax.
3. Ai legat prietenii datorita blogului tau?
Consider ca da, chiar daca momentan nu sunt decat virtuale. Poate daca locuiam in Bucuresti sau in alt oras unde ocaziile de intalnire intre bloggerite sunt mai dese as fi reusit sa leg mai mult prietenii
4. Care este serialul tau preferat?
Din pacate nu am prea mult timp pentru asa ceva, cu toate ca imi place foarte mult sa vizionez un film bun. Ultimele seriale vizionate ( sunt la zi cu episoadele) sunt: The Vampire Diaries si Royal Pains.......nu aruncati cu rosii.....nu sunt la zi cu serialele, habar nu am ce mai e nou...
5.Care este lucrul pe care ti-l doresti cel mai mult in viata ta?
Inainte de toate imi doresc sa fiu om, apoi restul......Dumnezeu le decide pe toate. Imi doresc sa fiu un exemplu bun pentru Sonia, asa cum parintii mei au fost pentru mine cel mai bun exemplu de urmat pe lume.
6.Ai parasi Romania daca ti s-ar ivi ocazia?
Da, si o voi face foarte curand:)
7.Care este produsul de machiaj "holy grail" pe care il ai?
Paleta Naked 2
8.Care sunt criteriile dupa care acorzi importanta unui blog nou aparut?
In primul rand cred ca aspectul blogului este cel mai important. Nu as reveni niciodata pe un blog cu fundal verde si scris rosu....exagerez, dar m-ar obosi teribil.... Apoi postarile, trebuie sa simt ca persoana din spatele monitorului este sincera si nu tasteaza numai ca sa se afle in treaba. Pozele, pozele trebuie sa fie curate ( adica clare pe cat e posibil, nu facute cu telefonul, nu minuscule).
9. Ce te motiveaza sa scrii pe blog?
Imi face o enorma placere pur si simplu. Sunt un mare consumator de produse cosmetice si ma bucur ori de cate ori reusesc sa imi exprim placerea sau chiar neplacerea fata de un produs. Apoi, daca primesc si un feedback de orice fel ar fi el.....satisfactia este deplina.
10.Ai vrut vreodata sa renunti la blogging?
Da, numai ca nu m-ati lasat :))
11. Care crezi ca este cel mai mare avantaj pentru tine ca bloggerita?
Nu am nici un fel de avantaj.Nu am castigat nimic si nici nu umblu dupa avantaje. Ceea ce fac, fac din pura placere si pasiune.

Intrebarile mele:

1.Calma sau agitata?
2. Cafea sau ceai?
3. Ruj rosu sau smokey eye?
4. Masina sau motor?
5. La ce produs de machiaj nu poti renunta?
6. Oja preferata?
7. Care este blogul tau preferat pe care il urmaresti cu sfintenie?
8. Numeste 7 lucruri fara de care nu poti trai
9. Care este melodia ta preferata, cea care te scoate instant din cea mai naspa stare
10. Cum te-ai descrie in 3 cuvinte
11. Daca ar fi sa alegi o singura firma de machiaje, care ar fi aceasta?

Nominalizarile mele:

Timi
Loredana
Larisa
Cris
Roxana
Oana ( stiu ca ai un blog despre unghiute, dar nu am putut sa nu ma gandesc si la tine:)

Trebuia sa nominalizez 11 bloggerite, dar va poftesc pe toate care vreti sa il preluati ....feel free.....

Doamne, nu cred ca am terminat:). Sper din suflet ca v-a placut!!



SHARE:

marți, 20 mai 2014

RIMMEL LONDON - Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner



Ca mare fan al produselor RIMMEL LONDON, nu puteam sa nu incerc si Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner.


Rasfoind oferta de la DM ( magazinul meu de cosmetice preferat ), cea din 17.04-06.05, am vazut produsul la reducere si nu am ezitat. A doua zi am fost glont in DM:)

Nu sunt un utilizator infocat de eyeliner in general. La machiajul de zi mi se pare mult prea groi, insa atunci cand il folosesc, imi place ca aspectul sa fie unul uniform si intens. De folosesc un simplu creion de ochi, imi place ca aspectul aplicarii sa fie fara cusur ( deh, in limita in care ma pricep si eu), il aplic cat mai aproape de baza genelor. Cand aplic un eyeliner insa, imi place sa aplic si pe asa numita "tighline" (baza genelor superioare). De aceea si nevoia unui produs rezistent la apa.

in lumina naturala


cu blitz


Scandaleyes este un eyeliner intens, dens, usor pudrat. Se usuca repede, de aceea trebuie manuit cu  grija, dar odata aplicat nu il mai misti din loc. Si pentru ca este cu adevarat waterproof, imi place si-l iubesc. Nu ma mai manjesc pana in barba cu tus scurs, nu mi se aplica si pe pleoapa inferioara ( nu imi place deloc machiajul pe linia apei, mi se pare ca micsoreaza foarte tare ochii si accentueaza cearcanele ) Si ca sa il testez, l-am lasat peste noapte ( stiiiiiu, nu se face ) dar, am vrut sa vad daca ma trezesc urs Panda sau ba. Banuiesc ca stiti rezultatul....

Produsul vine intr-o cutita de plastic transparenta cu un capac negru inscriptionat cu sigla Rimmel London. De asemenea primiti si o pensula care si face treaba foarte bine. Am insa grija ca dupa fiecare utilizare sa o spal bine.


Continutul este de 2,4g, valabilitatea dupa deschidere 24luni. Atentie insa, dupa fiecare folosinta, inchideti capacul bine pentru a evita uscarea produsului.


Pret: 20 ron in DM la oferta, pret intreg 30 ron

Ce ziceti? Va atrage? Care este Eyeliner-ul vostru preferat?
SHARE:

duminică, 18 mai 2014

Noutati si prima impresie

Atat am mai trebaluit prin casa de mi s-au umflat picioarele si mainile si .....am zis gata, merit si eu o pauza scurta.

Si ce poate fi mai relaxant pe vremea asta mohorata decat o cana de cafea fierbinte, ceva dulce si putina bloggereala:))

vreau sa va arat astazi ultimele mele achizitii de care sunt super incantata.

1. Le Petit Marseillais. Cred ca sunteti deja la curent cu produsele acestui brand, produse care apartin de Johnson & Johnson. Sunt mare fan al produselor frantuzesti.....in general :)))) dar a celor cosmetice sau dermocosmetice in special. Mai intai mi-am cumparat gelul de dus cu lapte de vanilie. Miroase divin. Imi place mirosul vaniliei foarte mult. Dupa ce l-am incecat am decis sa imi mai cumpar si alte variante. Am ales sa il incerc pe cel cu lapte de bumbac si mac. Daca cunoasteti mirosul parfumului Flower by Kenzo, atunci stiti despre ce vorbesc, acest gel de dus miroase identic. Si da, imi place.

Pret: 13,99ron/bucata in DM


2. Tot din aceeasi gama mi-am cumparat si un sampon. Eu l-am ales pe cel cu lapte de migdale dulci si seminte de in. Laptele de migdale este cunoscut pentru proprietatile sale de hidratare si calmare. Astazi il voi incerca si daca doriti, revin cu o impresie.

Pret: 11,36 in Carrefour



3.Oriflame Feet up advanced rescue treatment foot mask . Ce denumire lunga....:)) dar este cea mai buna masca - tratament pentru picioare incercata de mine pana acum. O recomand cu caldura.

Pret: 15 ron la oferta, 28 ron pret intreg.


4. The Body Shop. Un brand tare drag mie. L-am descoperit in 2003 in Italia. De atunci le ador produsele. Pacat ca nu exista un magazin si in Brasov sau prin apropiere. Am visat la un unt de corp si am reusit sa am unul. Multumesc Iulia :) Il am pe cel cu unt de shea. Imi place enorm si vreau sa mai incerc si alte variante. 

Pret: 63 ron in magazine si online


5. Palmer's Cocoa Butter Formula with vitamin E. Nu se vede ca am o perioada cremoasa, nu???? De mult am vrut sa incerc o crema de corp de la Palmer's, dar pretul usor ridicat m-a facut mereu sa ma razgandesc. Le-am gasit insa in DM (unul din magazinele tip drugstore preferate) erau la oferta. 
Zica-se ca ar ajuta la estomparea vergeturilor din timpul sarcinii si de dupa nastere. Nu prea cred astfel de afirmatii, recunosc insa ca sunt curioasa in aceasta privinta. Imi pace mult cum se aplica, este foarte hranitoare si mirosul persista indelungat pe piele. 
Iulian, sotul meu, a aplicat-o pe maini unde-i crapa pielea pana la sange. Si-a revenit foarte bine cu ea. Nota 10+ din partea lui. Va trebui sa-i cumpar varianta pentru maini, ca altfel...raman fara. Deja a mutat-o pe raftul lui :(((

Pret: 27,99 la reducere in DM


6. Ebelin beauty blender. Desi detin buretelul de la Real Techniques, nu m-am putut abtine sa nu il cumpar si pe acesta, cand l-am vazut in DM. Recunosc ca nu l-am incercat inca. La prima vedere, calitatea buretelui mi se pare chiar mai buna decat a celui de la RT. Porii acestuia sunt mai densi, mai micuti si nu par sa absoarba asa de mult fond de ten precum cel de la RT. Ramane de vazut. De asemenea, daca doriti o comparatie intre acesti doi buretei, imi puteti lasa un comentariu.

Pret: 16,99 in DM


7. Oriflame The ONE Illuskin Concealer & Illuskin Powder. Ca si vechi reprezentat Oriflame, nu puteam sa nu incerc cu manutele mele noile produse The ONE. Recunosc ca nu am stiut de campania de testare, am aflat la cateva zile dupa inchidere. Asadar nu am primit produsele spre testare ci mi le-am cumparat din banutii mei. Cu mana pe inima insa, pot sa spun ca m-au suprins in cel mai placut mod. Isi merita banii din plin, chiar si la pret intreg. Cu urmatoarea comanda voi incerca si fondul de ten, ca tare mi-s curioasa:))

Pret: Corector - 9.99ron, pret intreg 17,90
        Pudra - 32,99ron, pret intreg 49,90



Asadar, daca doriti detalii legate de vreun produs, va rog a nu ezitati.

Va doresc o seara de vis si ne auzim in curand!
SHARE:

luni, 5 mai 2014

CHINA GLAZE - That's shore bright


Daca vremea de afara este incapatanat de capricioasa, eu mi-am dorit primavara pe unghii. Am admirat liliacul inflorit din fata blocului si mi s-a facut instant dor de oja mea liliac CHINA GLAZE - That's shore bright.

Mi-am cumparat undeva in octombrie anul trecut cateva oje China Glaze, toate in culori neon primavaratice. Le-am prezentat pe toate in postarea aceasta . Nu le-am prea purtat pentru ca nu mi se pareau potrivite anotimpului rece.

Cu ani in urma, daca imi spuneai ca voi purta astfel de culori pe unghii, ma stricam de ras. But, never say 'never'.

Oja se aplica foarte frumos, nu raman dungi, acoperirea este perfecta in doua straturi si pe deasupra se mai usuca si repede. Ce poti sa ceri mai mult?

Finish-ul este unul mat, de data aceasta am aplicat insa deasupra top coat-ul meu preferat ORLY - Polishield.

Iar acum,poze fara numar:))







In graba mi-am stricat inelarul, dar ......

Va place???



SHARE:

duminică, 4 mai 2014

Parerea mea despre.....LA ROCHE-POSAY Effaclar Duo



Pasiunea mea pentru produsele La Roche-Posay ia amploare pe zi ce trece.
De cand ma stiu nu am avut probleme grave ale tenului precum cosuri, acnee, pete, ten gras, etc.....Cea mai "critica" perioada cred ca a fost in adolescenta, stiti voi....:))
Mi-am cumparat Effaclar Duo dintr-un impuls. Citisem destul de multe pareri despre el, iar cand m-am dus in farmacie sa imi ridic kit-ul oferit cadou mi-am cumparat si tratamentul. Intr-adevar, am observat ca primavara si toamna, tenul meu are nevoie de mai multa atentie, este tern, lipsit de luminozitate, porii sunt mai deschisi, iar punctele negre isi fac si ele aparitia.


In martie am folosit peelingul chimic Glyco-A 12% de la Isis Pharma, care in afara faptului ca mi-a uscat foarte tare tenul, nu m-a ajutat cu nimic ( vreau sa precizez ca am tenul normal spre mixt, am aplicat Glyco numai seara pe tenul curat dupa care la o distanta de ca.10 minute il hidratam cu Crema Nutri-Gold de la L'oreal, de multe ori mai aplicam si ser-ul de la The Body Shop.)
Asa ca am renuntat la el si am inceput tratamentul cu Effaclar Duo. Diferentele intre aceste doua produse sunt clare: Glyco-A 12% este un peeling chimic, pe cand Effaclar Duo un tratament anti-imperfectiuni.
Se spune ca ar fi un tratament corector si purifiant, care elimina imperfectiunile severe, curata porii in profunzime prin eliminarea celulelor moarte care-i obstructuioneaza.


De asemenea Effaclar Duo are tendinta de a usca tenul daca este aplicat pe toata fata. Pana si farmacista mi-a recomandat sa nu il aplic pe zonele cu piele sensibila sau uscata.
Dar, pentru ca in prospect scrie : "aplicati dimineata si/sau seara pe intreaga fata" - eu asa am procedat.
Este adevarat ca, zone precum pometii si pielea in jurul gurii aveau tendinte de uscaciune, dar nimic alarmant. Am dres totul cu apa termala, tot de la La Roche-Posay:))
Seara, nu am mai aplicat nimic pe ten, decat un puf de apa termala, un serum sau o crema de ochi si balsamul de buze.
Dimineata, am lasat sa intre bine in piele (ca. 5 minute ) si am aplicat protectia solara, serul antirid pentru ochi.

Pot sa spun ca tenul meu este mai curat, porii sunt micsorati vizibil si mai mult decat atat nici nu imi doresc. Am de gand sa il mai aplic cateva zile doar seara si apoi sa reduc aplicarile la una sau doua pe saptamana. Apoi sa il folosesc doar la nevoie, eventual in perioada aceea a lunii, cand toate sunt anapoda.



Crema in sine este un gel-crema, mai degraba o lotiune usoara, matifianta si hidratanta, proaspata si fara efect gras. Are un miros usor, care dispare foarte repede. Intra foarte repede in piele si este o baza de machiaj excelenta ( asta pana sa introduc in rutina protectia solara:)
Este un produs bun, nu stiu daca are efect si pe un ten cu problememai mari decat ale mele sau chiar majore, dar merita incercat.

Lista de ingrediente:



Nu am facut poze inante si dupa pentru ca, dupa cum am metionat mai sus, nu am probleme mari cu tenul incat sa se vada o diferenta majora. Diferenta o vad si o simt eu, tenul meu este mai luminos, mai unform si mai curat, porii mai restransi si mai putini:))

  NU CONTINE PARABENI

PS: In farmacie am aflat de asemenea ca exista si noua formula imbunatatita, Effaclar Duo +.
                                                   

Ati incercat acest tratament? Va plac produsele La Roche-Posay. Eu pot sa spun ca mai nou sunt fascinata de produsele farmaceutice frantuzesti, in special de acest brand. Intentionez sa mai incerc una-alta.....:))

SHARE:

sâmbătă, 3 mai 2014

Preferatele lunii Aprilie

De ieri ma chinui sa scriu doua vorbe si nu imi ies nicicum:(
Adevarul este ca nu am mai scris pe blog de vreme buna, maine poimaine se face o luna. Mi-am propus ca in acest weekend prelungit sa fac poze, sa scriu, ...etc.
Din pacate nu am reusit sa ma mobilizez, Sonia mea este din nou bolnavioara.....nu imi pot aduna gandurile. Ba chiar m-am gandit in aceasta perioada sa renunt la blog...inca nu sunt sigura de ceea ce vreau...sunt in urma cu toate

Asadar astazi va arat preferatele mele din luna care a trecut.



Cand vine vorba de machiaj, nu pot sta departe de noua mea paleta Naked2. Nu concep machiaj fara ea si cred ca oricare persoana de sex feminin pe lumea asta , care detine macar una din paletele Naked este de acord cu mine. Sunt absolut perfecte.

Cel mai bun rimel folosit de mine in ultima perioada este theColossal Go Extreme Volum' de la Maybelline.

Nu ca nu as mai avea tus de pleoape, dar mi-l doream pe acesta de la Rimmel London Scandaleyes. Este foarte pigmentat, rezistent la apa si.....urmeaza review pentru ca imi place prea mult. Cred ca stiti cat de mult imi plac produsele Rimmel. Ne impacam tare bine:))

In postarea de aici va aratam ce mi-am cumparat de pe Makeupshop. Printre altele mi-am luat si Miracle Complection Sponge de la Real Techniques. Imi place efectul care il da machiajului. Ce nu imi place este ca "mananca" prea mult din fondul de ten.

Tot de la Rimmel London mi-am cumparat recent si primer-ul de fata Fix & Perfect. Am mai folosit primer pentru fata, dar numai iarna pentru ca aveam impresia ca nu imi lasa pielea sa respire. Ei bine, acesta dela Rimmel nu este deloc asa. Nu lasa impresia aceea de pelicula "sigilanta" si nu il simti deloc pe ten. Urmeaza review si la acest produs.


Am inceput sa fiu mai atenta cu tenul meu, sa il ingrijesc mai "ca la carte". De aceea am hotarat sa nu mai ies din casa fara protectie solara. Astfel m-am postat in fata calculatorului si am inceput sa caut pe youtube filmuletele lui Lisa Eldridge. Imi place enorm de mult de ea si stiam ca postase doua filmulete despre protectia solara. Asa am ajuns sa imi cumpar La Roche-Posay Anthelios XL cu SPF50+. Ne impacam tare bine pentru ca ambalajul are pulverizator, produsul este light si intra extrem de repede in piele si.....nu are miros:)

Pe cat am fost de sceptica in privinta produselor LA ROCHE-POSAY, pe atat de mult imi plac acum. Si cum puteam eu rata oare oferta care a fost in farmacii? Mi-am cumparat Effaclar Duo ( cu reducerea aferenta cardului) si am primit cadou kit-ul cu produse in travel size.



Gelul spumant si lotiunea de corp le folosesc la baita lui Sonia. Pana si pielea ei este incantata de eficienta lor, produse special concepute pentru pielea sensibila. Am profitat din plin de apa termala de la La Roche-Posay incat am terminat-o. In farmaciile Centrofarm, apa termala este la oferta, 150ml + 50ml cadou la numai 24,10ron.

De mare ajutor mi-a fost in luna care tocmai a trecut si Instant cuticle Remover de la Sally Hansen. Nu am reusit sa imi fac manichiura imediat dupa baie sau dus, dar cu acest gel nu imi fac griji pentru ca dizolva efectiv cuticula si este atat de spornic.....Eu il am de la Beauty in the bottle. Au atatea minunatii, aruncati un ochi pe pagina lor, cu siguranta gasiti ceva pe gustul vostru.....


Am cativa ai de cand imi plac lalelele. Da, nu au fost printre preferatele mele dintotdeauna, dar anul acesta mi-au placut mai mult ca oricand. Astfel, nu mi-au lipsit din casa de cand au aparut:) In imaginea de mai jos, "ultimul mohican".


Am ales sa mananc mai usor si mai multe fructe si legume. Printre preferatele mele, kiwi si merele. Abia astept sa apara ciresele........


De cand m-am tuns iar bob, aceasta periuta smechera a fost aliata mea. Asa de tare m-am invatat cu ea ca in maxim 10 minute zici ca am iesit de la coafor. O iubesc!!!!! si o recomand. Eu am gasit-o in Carrefour la 170 ron la reducere.



Sper ca ati sarbatorit la maxim in aceste zile libere. Eu am fost legata de casa din motive de sanatate. Dar vine soare si pe starda mea:))

Va doresc un Mai de vis, succes in toate si mai ales......vreme buna, macar in weekend-uri. Va pup!!!!

SHARE:
© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig