miercuri, 9 iulie 2014

Oja saptamanii & rutina de ingrijire - ATENTIE, avalansa de poze!!!


De mult nu am mai postat o manichiura cu toate ca imi schimb nuanta ojei de pe unghii destul de des. Insa in ultima perioada nu a prea fost cazul din pricina renovarilor :(. Am avut o perioada in care am purtat oja semipermanenta, apoi am renuntat ( asa sunt eu, ma satur repede). In tot acest repauz de la semipermanenta am ales sa imi tratez unghiile ca sa creasca mai sanatoase. Pentru aceasta apelez intotdeauna la Tratamentul 8in1 de la Eveline. Review aici. Nici pana in momentul de fata nu mi-am schimbat parerea despre el. 


Dupa zile de tratament (aplicat zilnic cate un strat), unghiile mele arata asa:


Singurul minus pe care il atribui acestui tratament este ca usuca foarte tare cuticulele. Eu incerc sa evit sa le ating cu pensula imbibata in tratament.

Primul pas pe care il fac cand ma decid sa imi fac manichiura este indepartarea ojei (normal, nu? :) In momentul de fata vreau sa termin dizolvantul de la Ebelin, apoi vreau sa il incerc pe cel de la Kallos.


 Apoi imi inmoi unghiile intr-un bol cu apa calduta in care am turnat si apa oxigenata. Am invatat ca apa oxigenata ajuta la indepartarea petelor de pe unghii. Eu o mai folosesc si pe post de dezinfectant. De daunat cu siguranta nu dauneaza :)


Asa arata unghiile mele curate :)


Imping cuticula cu atentie inapoi. Pentru aceasta folosesc de regula un betisor de portocal, dar ustensila de mai jos face o treaba mai buna.


Apoi aplic pe fiecare cuticula in parte Instant cuticle remover de la Sally Hansen.


 Mi l-am facut cadou in martie de ziua mea si de atunci il folosesc la fiecare manichiura, de multe ori chiar de 2 ori pe saptamana. Este foarte spornic. In imaginea de mai jos puteti vedea cat am folosit din el. Si nu sunt zgarcita deloc :)


Asa arata unghiile mele dupa ce am indepartat cuticula moarta.


Apoi mai indepartez cu forfecuta de cuticule marginile uscate sau ce nu a fost "dizolvat" de gel.


 Produsele Orly, cele mai bune pentru mine. Primetime, pregateste unghia pentru ce urmeaza a fi aplicat pe ea. Degreseaza si ajuta la o mai buna aderenta. L-am achizitionat recent, de aceea nu se observa a fi consumat din el. Produsul se absoarbe in unghie.


Apoi aplic Bonder, o baza cauciucata. Eu o numesc "amorsa" :)). 
Eu il am din noiembrie 2013 ( ca sa vedeti cat de greu se consuma, plus ca nu si-a shimbat deloc consistenta pana acum )


Si asa arata aplicat pe unghii intr-un strat cat mai subtire.


 Si in sfarsit oja aleasa de mine: Rimmel London Salon PRO in nuanta 702-Simply Sizzling. Pensula lata este extraordinara, nuanta rece, dar parca calda, acoperire perfecta in doua starturi....iubesc pur si simplu ojele de la Rimmel, brandul meu de suflet Drugstore.
Va las mai jos cu imaginile care dovedesc superbicitatea acestei oje....


un singur strat aplicat


doua straturi (lumina zilei in exterior) + Polishield (top coat)


Polishield. Top coat ultra rezistent, ofera luciu si rezistenta indelungata.



la lumina zilei ( in interior)





cu blitz 


In speranta ca v-a placut eu v-am pupat! Pe curand, sper sa reusesc sa postez mai des.
SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig