joi, 30 ianuarie 2014

Parerea mea despre.....ELF Mineral Infused Primer



Din nou au trecut doua saptamani fara ca sa postez ceva si tare ma oftic. Insa parca nici vremea de afara nu ma ajuta deloc. Nu am crezut vreodata ca ma afecteaza in vreun fel, insa da, ma simt coplesita, fara vlaga si nu am chef de nimic. Asta mai ales ca saptamana aceasta am fost nevoita sa ma trezesc in fiecare dimineata inainte de ora 6. Stiti vorba aia: "It's easier to stay awake till 6am, than to wake-up at 6am!" ASA E !!!!
Seara cand ajung si eu sa ma asez nu imi mai arde de nimic, abia astept sa inchid ochii. Voi patiti la fel ca mine???? Sau imi da tarcoale astenia de primavara, anotimp la care visez deja de la inceputul anului:))

Dar sa trecem la subiect! 

In urma postarilor mele despre produsele preferate din 2013 am fost rugata sa imi exprim parerea despre unele produse de machiaj. Cum pentru multe nu am reusit sa le fac un review detailat, prevad pe viitor un sir de postari "Parerea mea despre...."

Astazi va scriu despre ELF Mineral Infused Face Primer 


Mi-am dorit mult acest produs. Auzisem si citisem destule pareri despre el si intr-un final am cedat si mi l-am cumparat cu toate ca eram usor sceptica in privinta lui. Nici pretul nu l-am considerat unul foarte atragator. Costul de 38ron pentru 14ml mi se pare usor ridicat cu toate ca este un produs foarte spornic. O pompita imi ajunge pentru toata fata. In imaginea de mai jos am aplicat doua pompite, ca sa va faceti o idee despre cantitate :))



De cand am acest produs il folosesc aproape de fiecare data cand ma machiez.
Vara sau cand e mai cald il aplic direct pe tenul curat, pentru o aderenta mai buna. Iarna insa il aplic peste o crema hidratanta. Il intind usor pe piele, fara a masa. Am observat ca orice miscare mai insistenta il cojeste de pe ten si raman zgrabunte care sub fondul de ten arata urat.

Mai jos va las cu cateva poze demonstrative, nu inainte de a va cere scuze pentru calitatea lor. Dar cum se intuneca inca destul de devreme, nu reusesc sa fac poze decente:))





Produsul vine intr-un flacon de plastic alb cu invelis transparent. Nu imi place ca nu poti observa cand se temina, decat in momentul in care e gol:((

Ce imi place insa este sistemul de dozare. Are o pompita draguta care ajuta sa nu irosesti din produs.

Eu am ales varianta Clear ( transparenta ). Gelul este complet transparent si se simte siliconat. Nu consider ca ar lasa tenul "ca in palma" in sensul de "perfect nivelat". Porii mei destul de mari si deschisi se vad si dupa aplicare. Insa, ceea ce imi place la el este ca, aplicarea fondului de ten devine mult mai usoara. Reduce chiar si consumul de fond de ten. ( ce ciudat suna, zici ca vorbesc de consumul exagerat de zahar, sare si grasimi:))))) Ma refer insa la faptul ca ai nevoie de mai putin fond de ten la aplicare.

Per ansamblu imi place mult acest produs si il recomand. Cand am nevoie de un machiaj mai rezistent il folosesc cu succes. Pe parcursul zilei insa simt nevoia de un mic retus cu pudra, dar consider acest fapt normal pentru ca nu este un produs matifant. Asadar ma declar multumita.

Daca doriti sa il achizitionati il gasiti aici la pretul de 38ron ( pret intreg )

Sper ca v-a fost de folos parerea mea.

Folositi acest produs? Va place?








SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig