duminică, 28 iulie 2013

Favoritele lunii IULIE


Stiu, este putin cam devreme pentru aceasta postare, dar in timpul saptamanii imi este din ce in ce mai greu sa postez. Timpul de stat la calculator este aproape inexistent.



Deci, astazi va prezint produsele si lucrusoarele pe care le-am folosit cu precadere in luna care imediat a trecut. Doamne, aproape ca nici nu am simtit-o. Prea repede trece vremea.....


 MARIO BADESCU, nu cred ca mai este nevoie sa spun ceva. Acest brand este ar-hi-renumit si nu mai are nevoie de prezentari. Desi detin numai aceste trei mostre, m-a convins. Daca voi avea ocazia cu siguranta imi voi achizitiona produse full size ale acestui brand



Luna aceasta nu am prea folosit oje deoarece unghiile mele s-au rupt in prostie.Astfel am tras mai mult pe partea de tratament. Am descoperit insa un produs nou, care m-a ajutat foarte mult. Este vorba despre ORKIDE Nail Hardner. Este un produs foarte ieftin, l-am luat cu 6 Ron de la un targ. Sunt foarte multumita de el, chiar mi-a intarit unghiile. Cele doua oje pe care le-am surprins in poza sunt noi, imi plac foarte mult, au culori foarte placute si sunt rezistente. Una este de la GABRINI Elegant Mirror Colors, nr. M15, un orange-corai spre roz, cea de-a doua este de la GOLDEN ROSE  nr. 137, un gri metalic  inchis, foarte fain. 


MAKEUP ACADEMY, Pro Base - Fixing Mist. Imi place acest produs si abia daca mai am ceva in recipient. Eu am tenul mixt spre gras vara si orice machiaj incepe sa imi curga pe fata. Cu acest spray fixator am reusit sa fac fata mai bine zilelor caniculare. Se aplica peste machiaj, este inodor si se absoarbe aproape instant in piele.


Tot un produs MAKEUP ACADEMY, de data aceasta este vorba despre pudra iluminatoare SHIMMER KISSES BRONZER. Imi place foarte mult acest produs. Da un shimmer foarte placut si light pometilor sau oricarei parti pe care vrei sa o pui in evidenta. Si sa nu mai spun ca este asa de spornica incat cred ca va trebui sa o arunc inainte de a o termina:)



REVLON Lipliner pencil. Imi plac mult produsele de la Revlon. Acest creion de buze este preferatul meu momentan. Are o culoare foarte calda, o spune si numele nuantei, SPICE. Se aplica foarte usor si este rezistent. Nu usuca buzele deloc, iar acest aspect conteaza foarte mult la un creion de buze.



Balsam de par Leave-in de la SCHWARTZKOPF, GLISS. Cred ca acest produs a mai aparut in preferatele lunii, il folosesc cu drag de mult timp, ceea ce spune multe. Are un miros demential, descurca foarte bine parul, nu il ingrasa si se simte "sanatos". Il recomand din inima si il voi recumpara iar si iar:))


Alt produs foarte laudat prin blogosfera. Folosesc acest autobronzant de la ALVERDE de anul trecut. Nu acelasi recipient, normal:)) Pana acum este preferatul meu. Anul acesta au imbunatatit textura, se poate aplica si pe fata. Imi place ca nu pateaza hainele, daca te speli imediat pe maini nu ramai patata DELOC.
Singurul minus pe care il dau acestui autobronzant este mirosul sau. Nu ma pot impaca deloc cu el, dar peste asta se poate trece daca rezultatul final este unul pe plac, nu?


REXONA, am redescoperit deodorantul Rexona de vreo luna si ceva. Nu m-a dat pe spate si nici nu m-a impresionat, darrrrrrr....ceva imi place la el. Inca nu stiu ce anume ma atrage la el sa il folosesc zilnic, fapt este ca am folosit deja un recipient si parca as mai vrea unul:)) Ce imi place este ca nu pateaza deloc. L-am testat, PE BUNE!!!! 


Cercelusii de la cumnata mea Diana. THNX dear. Imi plac asa de mult, i-as purta non-stop!!!


Preferatul meu in aceasta luna este rujul ORIFLAME Triple Cuore in nuanta Spectacular Nude. Este un nude frumos cu un subtil sclipici auriu. Rujul este format din trei "straturi". Primul din interior este defapt un balsam de buze, urmat de un strat care contine acel sclipici iar cel din exterior este culoarea in sine. Impreuna fac o echipa super!!!





Acestea fiind spuse, astept cu nerabdare sa vad ce produse v-au placut voua cel mai mult luna aceasta.
O  duminica seara placuta tuturor!!!

SHARE:

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

© Hahahanne's. All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig